Αχαΐα: Κενυάτες... “παίρνουν” όπλα - Σε εγρήγορση το Πεντάγωνο! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αχαΐα: Κενυάτες... “παίρνουν” όπλα - Σε εγρήγορση το Πεντάγωνο!

00:14 | 15/8/16
axaia-kenyates-pairnoun-opla-se-egrhgorsh-to-pentagwno

Εξελίξεις αναμένονται από Σεπέμβριο στην Εταιρεία "Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα" στο Αίγιο, μετά από μια μακρά περίοδο κρίσης, που παραλίγο να οδηγήσει τους εργαζόμενους σε επίσχεση εργασίας, αφού έμειναν απλήρωτοι επί δίμηνο

Σύμφωνα με τα όσα διατείνεται ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας Δημήτρης Βίτσας,"η κυβέρνηση, κατάλαβε ότι αν δεν δουλέψουν όλα τα εργοστάσια της χώρας, δεν πρόκειται η κατάσταση να ορθοποδήσει".

Έτσι. όπως αναφέρουν πληροφορίες του pelop.gr οι νέες παραγγελίες μπαίνουν στο στόχαστρο, με δεδομένη να πρέπει να θεωρείται η παραγγελία οπλικών συστημάτων για τον ελληνικό στρατό, ενώ "πολύ πιο κοντά" βρίσκεται η παραγγελία όπλων από την Κένυα, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να "τρέχουν" εδώ κι ένα χρόνο, δείχνοντας πως η διακρατική συμφωνία άμεσα θα κλειστεί.

Ο Πρόεδρος των ΕΑΣ Θεόφιλος Βασιλείου, δεν κρύβει, ότι «περιμένει πως και πως μια μεγάλη παραγγελία για 10.000 όπλα G3», εννοώντας της Κένυας, κάτι που αναμένεται άμεσα να οριστικοποιηθεί, για να μεγαλώσει κι ο χρόνος ζωής του αιγιώτικου εργοστασίου.

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών