Κόντρα Πολάκη - ΙΣΑ για την παρουσία του σε χειρουργείο στη Σαντορίνη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κόντρα Πολάκη - ΙΣΑ για την παρουσία του σε χειρουργείο στη Σαντορίνη

20:39 | 5/8/16
kontra-polakh-isa-gia-thn-paroysia-toy-se-xeiroyrgeio-sth-santorinh

Θέμα νομιμότητας, θέτει ο ΙΣΑ. "Καταλαβαίνει κανείς τον φθόνο και το μίσος που κρύβει η ψυχή του βολεμένου μικροαστού", η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Θέμα νομιμότητας για την προ ημερών παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και χειρουργού μέλους του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Παύλου Πολάκη, σε επέμβαση στο νοσοκομείο της Σαντορίνης, θέτει με ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ.

"Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών απηύθυνε επιστολή στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά αναφορικά με τη νομιμότητα της επέμβασης που πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και ιατρός Χειρουργός μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Π. Πολάκης στο Νοσοκομείο Σαντορίνης, ένα θέμα που προβλήθηκε ιδιαίτερα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες.

Ανακύπτει ενδεχόμενα ζήτημα παράβασης της διάταξης του άρθρου 81 παρ. 3 του Συντάγματος που ρητά ορίζει ότι κάθε επαγγελματική δραστηριότητα μελών της κυβέρνησης και υφυπουργών αναστέλλεται κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους, ζήτημα νομιμότητας ενόψει του ότι το Νοσοκομείο Σαντορίνης έχει με νόμο ενταχθεί στο ΕΣΥ και δεν είναι ιδιωτική κλινική, αλλά και παράλειψης σχετικής ενημέρωσης του κατά τόπο αρμόδιο Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων.

kontra-polakh-isa-gia-thn-paroysia-toy-se-xeiroyrgeio-sth-santorinh
Τα ερωτήματα που ανακύπτουν, απευθύνονται με κοινοποίηση της παραπάνω επιστολής, και στον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων, τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τον κ. Υπουργό Υγείας αναμένοντας τις δικές τους ενέργειες και θέσεις με σκοπό την ενημέρωση των ιατρών μελών μας", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή ο ΙΣΑ.
Φθόνος και μίσος που κρύβει η ψυχή του βολεμένου μικροαστού
Ο κ. Πολάκης απάντησε μέσω facebook, κάνοντας λόγο για "απαράδεκτη, γελοία και μίζερη ανακοίνωση", ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΙΣΑ, Γιώργο Πατούλη.

"Στην απαράδεκτη ,γελοία και μίζερη ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνων(δηλ του Πατουλη συγκεκριμένα ,ο οποίος μετά που έχασε την πρόσβαση στο υπουργείο υγείας που είχε επι Αδώνι -Βορίδη εχει πάθει παράκρουση απώλειας εξουσίας )

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

Το ότι έκλεισα το Ιατρειο μου και τα βιβλία της επαγγελματικής μου δραστηριότητας ως οφειλα μετά που έγινε υπουργός ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι απώλεσα την επιστημονική μου ιδιότητα και την ειδίκευση μου στη χειρουργική την οποία Υποχρεούμαι να χρησιμοποιώ όταν κληθώ για βοήθεια είτε από ασθενή ,είτε από συνάδελφο γιατρό όπως επιβάλλει άλλωστε ο όρκος του Ιπποκρατη".

Πηγή: news247

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών