Πάτρα: ΕΝΦΙΑ 22.000 ευρώ για το Σκαγιοπούλειο και δεν έχουν ούτε χαρτί | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: ΕΝΦΙΑ 22.000 ευρώ για το Σκαγιοπούλειο και δεν έχουν ούτε χαρτί

18:32 | 4/9/16
patra-enfia-22-000-eurw-gia-to-skagiopouleio-kai-den-exoun-oute-xarti
Τα... μηδενικά μετρούσαν, με απορία,οι διοικούντες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα,όταν ενημερώθηκαν για τον ΕΝΦΙΑ, που φέτος καλούνται να πληρώσουν στο κράτος, αν και ίδρυμα υπό την εποπτεία του υπουργείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Με τέσσερις φορείς το «ΚΚΠΠΔΕ» - Σκαγιοπούλειο, η Μέριμνα Θηλέων,ΚΑΦΚΑ Αιγίου, ΚΕΠΕΠ Λεχαινών καιΓηροκομείο Πύργου - , σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ,στελέχη και υπάλληλοι αναστατώθηκαν από το ύψος του χαρατσιού, φοβούμενοι πια για την τύχη των ιδρυμάτων .

Το ποσό είναι μεγάλο , την ώρα που είναι κοινό μυστικό πως οι ελλείψεις είναι πολλές, το ίδιο και οι χρονοβόρες καθυστερήσεις στην κρατική επιχορήγηση, με εργασίες και κάλυψη αναγκών σε υλοκοτεχνικές υποδομές, να΄χουν μείνει στα «χαρτιά» και στις υποσχέσεις της υφυπουργού Θεανώς Φωτίου.

«Εδώ εμείς δεν έχουμε να πάρουμε είδη πρώτης ανάγκης, ούτε χαρτί για τις τουαλέτες και καθαριστικά, για την υγιεινή των χώρων και θα πληρώσουμε τόσο φόρο ακινήτου, για ένα ίδρυμα, με πρσοφορά, ιστορία και αγάπη σε ηλικιωμένα άτομα που αποθεραπεύονται»,λέει χαρακτηριστικά μία από τις εργαζόμενες, κρατώντας την ανωνυμία της.

Τις επόμενες ημέρες, η ενιαία διοίκηση του προνοιακού φορέα, αναμένεται να συνεδριάσει ώστε να προχωρήσει σε διάβημα προς την Κυβέρνηση, για την παντελή αδυναμία κάλυψης του ΕΝΦΙΑ.

Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών