Χωρίς εκπρόσωπο το ΤΣΜΕΔΕ στην τράπεζα Αττικής | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Χωρίς εκπρόσωπο το ΤΣΜΕΔΕ στην τράπεζα Αττικής

13:30 | 20/9/16
xwris-ekproswpo-to-tsmede-sthn-trapeza-attikhs

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της Τράπεζας Αττικής - "Τα προβλήματα δεν είναι αξεπέραστα" είπε ο μη εκτελεστικός πρόεδρος. Παραιτήθηκαν Μακέδος και Σαπουντζόγλου

Με σημαντικές ειδήσεις ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής έκτακτη γενική συνέλευση της Attica Bank.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o μη εκτελεστικός πρόεδρος της τράπεζας κ. Π. Ρουμελιώτης, τόνισε ότι εντός της ημέρας θα αρθεί η άρση δανειοδότησης και πρόσθεσε ότι "τα προβλήματα δεν είναι αξεπέραστα".

Επίσης φέρεται να έχει διαβεβαιώσει τον διοικητή της ΤτΕ κ. Γ. Στουρνάρα, ότι η τράπεζα θα προσαρμοσθεί πλήρως σε ό,τι υποδεικνύει ο SSM και η ΤτΕ, με προτεραιότητα να ολοκληρωθεί η διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Τράπεζα Αττικής δεν υπάρχει πλέον εκπρόσωπος του ΤΣΜΕΔΕ, μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Μακέδου και του Γεράσιμου Σαπουντζόγλου.

Τέλος, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας  Θόδωρος Πανταλάκης, τόνισε ότι θα γίνει γενναία αναδιάρθρωση. "Τέρμα οι σύμβουλοι στην τράπεζα. Η τράπεζα θα διοικείται από τα στελέχη της", είπε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε ότι θα γίνει εθελούσια έξοδος ή μείωση αμοιβών ή και τα δυο μαζί.

Πηγή: news247

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών