ΔΕΗ - ΕΥΔΑΠ: Προς παράταση προθεσμίας για ένταξη σε ρύθμιση οφειλών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΔΕΗ - ΕΥΔΑΠ: Προς παράταση προθεσμίας για ένταξη σε ρύθμιση οφειλών

12:04 | 31/10/16

Αναμένεται να παραταθεί η προθεσμία ένταξης για οφειλές σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Σιωπηρή παράταση 15 ημερών από την εταιρία ύδρευσης

Την παράταση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως το τέλος του χρόνου
αναμένεται να αποφασίσει εντός της ημέρας το Δ.Σ. της ΔΕΗ, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της επιχείρησης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας.

Στο μεταξύ η ΕΥΔΑΠ πρόκειται, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, να δώσει "σιωπηρή" παράταση 15 ημερών.

Δόσεις και διαγραφή προσαυξήσεων

Θυμίζουμε πως με τις ρυθμίσεις αυτές δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιηθούν παλαιότερες οφειλές με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΔΕΗ όλοι οι πελάτες μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους  36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς προκαταβολή. Η καταβολή της 1ης δόσης πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού. Στη ρύθμιση αυτή έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν και οι πελάτες που έχουν ήδη διακανονίσει τις οφειλές τους πριν την 01.04.2016

Αντίστοιχα για το αίτημα για ρύθμιση οφειλών στην ΕΥΔΑΠ μπορεί υποβληθεί σε ένα από τα 12 Κέντρα Εξυπηρέτηση Πελατών και απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη είναι να υπάρχουν οφειλές άνω των 60 ευρώ ενώ η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι κάτω των 20 ευρώ.

Για την έγκριση της ρύθμισης απαιτείται η άμεση καταβολή της πρώτης από τις εγκεκριμένες δόσεις, ενώ οι επόμενες δόσεις θα καταβάλλονται έως και την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών από την ημερομηνία υπαγωγής στο διακανονισμό.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών