Ηλεία: Μόνο τα κεραμίδια άφησαν σε σπίτι στη Γαστούνη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ηλεία: Μόνο τα κεραμίδια άφησαν σε σπίτι στη Γαστούνη

14:51 | 20/10/16
hleia-mono-ta-keramidia-afhsan-se-spiti-sth-gastounh

Οι διαρρήκτες στην συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησαν σαν συνεργείο κατεδάφισης με άφθονο χρόνο στη διάθεσή τους σαν να γνώριζαν ότι οι ιδιοκτήτες της οικίας-λάφυρο θα καθυστερούσαν να επιστρέψουν

Βρισκόμαστε στο Λευκοχώρι Γαστούνης, σε μονοκατοικία που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού. Ο ιδιοκτήτης του, συνταξιούχος ηλεκτρολόγος , ο κ. Παπαδόπουλος Αθανάσιος διαμένει μόνιμα στην Πάτρα και έρχεται στο Λευκοχώρι με την σύζυγό του για λίγες μόνο μέρες του χρόνου.

Στις 7 Οκτωβρίου που βρισκόταν στο Λευκοχώρι, άγνωστοι δράστες μπήκαν από το παράθυρο και του πήραν το πορτοφόλι του και όλα τα δημόσια έγγραφα. Ο άνθρωπος κατήγγειλε στη Αστυνομία την διάρρηξη και έφυγε για την Αθήνα. Από τότε οι θρασύτατοι δράστες που φαίνεται πως είχαν καλή πληροφόρηση, άνοιξαν πολλές φορές το σπίτι και πήραν όπως ο ίδιος καταγγέλει : πόρτες, παράθυρα, ηλεκτρικές συσκευές, κρεβάτια, ηλεκτρολογικά ήδη, σερβίτσια ακόμη και τα χαλιά, ενώ προσπάθησαν να αφαιρέσουν και το λεβητοστάσιο.

«Το σπίτι δεν το διέρρηξαν αλλά το λεηλάτησαν, το ξεγύμνωσαν και άφησαν μόνο τα κεραμίδια. Θα το κλείσω και θα το αφήσω μόνο με τα ντουβάρια. Το ίδιο θα κάνουν και άλλοι κάτοικοι αφού υπάρχουν κρούσματα διαρρήξεων αλλά όχι έτσι και στο Λευκοχώρι θα μείνουν μόνο όσοι επιβάλλουν το δικό τους», τονίζει με παράπονο και οργή ο κ. Παπαδόπουλος Αθανάσιος και συνεχίζει: «δεν ενδιαφέρθηκε κανένας για ό, τι έπαθα. Ούτε κάποιος από τον δήμο ούτε η αστυνομία». «Το σπίτι μας το κατάντησαν αχούρι», λέει κλαίγοντας η σύζυγός του ιδιοκτήτη κ. Ειρήνη.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών