Πάτρα: Εκδηλώσεις στη μνήμη του Φώτη Ανδρικόπουλου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Εκδηλώσεις στη μνήμη του Φώτη Ανδρικόπουλου

12:37 | 1/10/16
patra-ekdhlwseis-sth-mnhmh-tou-fwth-andrikopoulou
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 με πρωτοβουλία του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πετρωτού "ΦΙΛΕΡΗΣ"
για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Αγ.Ανδρέας Πατρών στην μνήμη του Πεζοναύτη ΦΩΤΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ! Όμως οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Φώτη συνεχίζονται:

*Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΧΑ'ΪΑΣ από κοινού μαζί με την Ι.Ρ.Α Ν.ΑΧΑΪΑΣ θα πραγματοποιήσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά διήμερη εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στην μνήμη του αδικοχαμένου επιλοχία πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλουστις 5 και 6 Οκτωβρίου 2016 στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού τιμώντας την θυσία του για την πατρίδα..

*Το Σαββάτο 8 Οκτωβρίου 2016 θα τελεστεί μνημόσυνο για τον Φώτη,τον Αναστάση και τον Γιώργο εντός του στρατοπέδου στο 505 τάγμα πεζοναυτών Βόλου για τους ήρωες που έπεσαν για την πατρίδα πριν δυο έτη.

*Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ώρα 9:30 θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγ.Αθανασίου Πετρωτού(Μαυρομανδήλα) για τον Φώτη στο οποίο θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία του στρατού(ΤΠ Βόλου) που υπηρέτησε ο Φώτης. Θυμίζουμε ότι ο Φώτης υπηρέτησε την πατρίδα ως έφεδρος Λοχίας Πεζοναύτης, αφήνοντας την τελευταία του πνοή την τελευταία ημέρα της θητείας του στο πεδίο Βολής Γλαφυρών Μαγνησίας μαζί με τους μόνιμους επιλοχίες Αναστάσιο Μεζάλα και Γιώργιο Ορφανίδη το μεσημέρι τησ 7/10/14 σε άσκηση με Όλμους όταν ένας εξ' αυτών εξερράγη πρόωρα εντός του πυροσωλήνα εκτόξευσης των.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών