Πατρών - Πύργου: Στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο Χρήστος Σπίρτζης | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πατρών - Πύργου: Στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο Χρήστος Σπίρτζης

21:44 | 11/10/16
patrwn-pyrgou-sthn-eisaggelia-diafthoras-o-xrhstos-spirtzhs

Καταγγελία - Αναφορά του υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Σπίρτζη για όλα τα δημοσιεύματα λάσπης που είδαν το φως της δημοσιότητας

Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε ότι κατάθεσε σήμερα στην Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Ελένη Ράικου
Καταγγελία - Αναφορά για όλα τα δημοσιεύματα λάσπης που είδαν το φως της δημοσιότητας
και αφορούν τα έργα «Κατασκευή /αναβάθμιση οδικού άξονα Καλλονής-Σιγρίου Λέσβου» αλλά και τους τρεις διαγωνισμούς του Αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος.

Παράλληλα ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ ανακοίνωσε ότι διαβίβασε προς διερεύνηση και στο Σώμα Επιθεωρητών Δημοσίων Εργων το φάκελο του έργου «Κατασκευή /αναβάθμιση οδικού άξονα Καλλονής-Σιγρίου Λέσβου», προκειμένου να αποδειχτεί, όπως αναφέρει το ypodomes.gr, ότι μέχρι σήμερα, παρά τη λάσπη και την παραπλανητική πληροφόρηση των δημοσιευμάτων, ο κ. Σπίρτζης, όχι μόνο δεν έχει υπογράψει Συμπληρωματική Σύμβαση Εργου, αλλά ούτε κατ΄ελάχιστον την απόφαση έγκρισης διάθεσης πίστωσης.

Ο υπουργός ζήτησε μέσω της Αναφοράς στην Εισαγγελία Διαφθοράς τη διευρεύνηση των καταγγελλομένων, υπογραμμίζοντας ότι πρόκεται για συντονισμένη προσπάθεια σπίλωσης της κυβέρνησης αλλά και του ιδίου, δημιουργώντας εντυπώσεις διαφθοράς και διαπλοκής. Τόνισε ακόμη, ότι αυτά τα δημοσιεύματα στοχοποίησης, υποβοηθήθηκαν, υιοθετήθηκαν άκριτα αλλά και αναπαράχθηκαν από συγκεκριμένα πολιτικά κόμμματα της αντιπολίτευσης(ΝΔ, Δη-Συ, Ποτάμι), σε μία προσπάθεια να συνδέσουν τις δήθεν καταγελλίες τους, με τον Χ. Καλογρίτσα ως υποψήφιο υπερθεματιστή μίας εκ των 4 αδειών, είτε με τον υιό του, Ιωάννη Βλαδίμηρο Καλογρίτσα.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών