ΝΔ: Χωρίς κατάργηση του νόμου Παππά δεν ψηφίζουμε ούτε Μητσοτάκη για ΕΣΡ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

ΝΔ: Χωρίς κατάργηση του νόμου Παππά δεν ψηφίζουμε ούτε Μητσοτάκη για ΕΣΡ

16:22 | 2/11/16
nd-xwris-katarghsh-toy-nomoy-pappa-den-pshfizoyme-oute-mhtsotakh-gia-esr

Πηγές της ΝΔ ζήτησαν να καταργηθούν όλα τα άρθρα του νόμου Παππά και να δοθούν όλες οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ «Δεν μπαίνουμε στην ονοματολογία» ανέφεραν. Τη Δευτέρα η νέα Διάσκεψη των Προέδρων για ΕΣΡ

Την απόφαση της ΝΔ να μην συναινέσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ στη Διάσκεψη των Προέδρων της ερχόμενης Δευτέρας αν δεν καταργηθούν όλα τα άρθρα του νόμου Παππά ανακοίνωσαν πηγές του κόμματος ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι η πρότασή της Πειραιώς για ΕΣΡ υπό τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Θ. Κουτρομάνου, δεν σημαίνει ότι η ΝΔ εισήλθε σε ονοματολογία.

«Να καταργηθεί ο νόμος Παππά για να προχωρήσουμε στην ονοματολογία. Σε διαφορετική περίπτωση ακόμα και ο  Κυριάκος Μητσοτάκης να προταθεί η ΝΔ δεν θα ψηφίσει ανέφεραν σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες πηγές της ΝΔ. Τόνισαν, μάλιστα, ότι αυτό που ζητεί η ΝΔ είναι να μεταφερθούν όλες οι δικαιοδοσίες στο ΕΣΡ τόσο για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών όσο και για τον  αριθμό των εργαζομένων στα κανάλια.

«Στις απάτες Παππά και τις αυταπάτες Τσίπρα εμείς δεν πρόκειται να πούμε “ναι”» τόνισαν. Εξήγησαν, μάλιστα, ότι το «παρών» που ψήφισε η ΝΔ στην τελευταία Διάσκεψη των Προέδρων σημαίνει ότι η Πειραιώς θέλει να βοηθήσει την κυβέρνηση «να απεμπλακεί από το αδιέξοδο που δημιούργησε». «Όμως όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση αυτό δεν το θέλει» συμπλήρωσαν οι πηγές της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών