Παυλόπουλος σε Λαβρόφ: Δεν θα ανεχτούμε μειώσεις στην κυριαρχία της Κύπρου (βίντεο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παυλόπουλος σε Λαβρόφ: Δεν θα ανεχτούμε μειώσεις στην κυριαρχία της Κύπρου (βίντεο)

12:14 | 2/11/16
paylopoylos-se-lavrof-den-tha-anextoume-meiwseis-sthn-kyriarxia-ths-kuproy

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ - Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τη Ρωσία για τη στήριξη που παρέχει στην Κύπρο

Στηρίζουμε τη συνεργασία Ρωσίας, Ηνωμένων Πολιτειών και Ευρωπαϊκής Ένωσης για να τελειώσει ο πόλεμος στη Συρία τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια της προσφώνησης του προς τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ με τον οποίο συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η συνεργασία δείχνει ότι οι τρεις μεγάλες δυνάμεις είναι η εγγύηση για τον κόσμο, είπε ο ΠτΔ.
Σε ότι αφορά το Κυπριακό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τη Ρωσία για τη στήριξη που παρέχει στην Κύπρο. Δεν θα ανεχτούμε μειώσεις στην κυριαρχία και στρατό κατοχής στην Κύπρο, τόνισε ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών.



Μετά τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο Λαβρόφ συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα. Τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας υποδέχθηκαν στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας και ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Βαγγέλης Καλπαδάκης.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών