Συνελήφθη μέλος σπείρας που διέπραττε κλοπές στην Ηλεία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συνελήφθη μέλος σπείρας που διέπραττε κλοπές στην Ηλεία

15:49 | 8/11/16
synelhf8h-melos-speiras-pou-diepratte-klopes-sthn-hleia

Χθες τα ξημερώματα στη Γαστούνη διέρρηξε καφετέρια

Συνελήφθη, χθες (07-11-2016) το μεσημέρι, στη Γαστούνη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, ο 35χρονος χθες τα ξημερώματα στη Γαστούνη διέρρηξε καφετέρια ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μια τηλεόραση, ένα αποκωδικοποιητή, ένα κινητό τηλέφωνο και τρόφιμα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, οι οποίοι εντόπισαν το δράστη στην ίδια περιοχή να διαφεύγει με τα κλοπιμαία και τον συνέλαβαν, μετά από πεζή καταδίωξη. Τα αντικείμενα που αφαίρεσε κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας προέκυψε ότι ο 35χρονος, είχε διαπράξει με την ίδια μεθοδολογία, στην Γαστούνη, πέντε συνολικά κλοπές και συγκεκριμένα τρεις σε καταστήματα, μια σε ιατρείο και μια κλοπή οχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του δράστη είχε σχηματιστεί από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας δικογραφία για συμμετοχή του σε σπείρα που διέπραττε κλοπές στην Ηλεία.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών