Καταδίκασε η Βουλή τις χυδαιότητες Κασιδιάρη σε Τσακαλώτο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καταδίκασε η Βουλή τις χυδαιότητες Κασιδιάρη σε Τσακαλώτο

19:20 | 9/12/16
katadikase-h-voylh-tis-xydaiothtes-kasidiarh-se-tsakalwto

Ο αντιπρόεδρος Ν. Κακλαμάνης μίλησε για προσωπική επίθεση «απίστευτης αγριότητας» από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που απεκάλεσε «Μαντάμ Τσακαλώτου» τον υπουργό Οικονομικών

Τις χυδαιότητες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου καταδίκασε ομόφωνα σήμερα το κοινοβούλιο μέσω του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης που προήδρευε χθες στη συνεδρίαση όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομίας «Μαντάμ Τσακαλώτου» προχώρησε σήμερα σε απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης επισημαίνοντας ότι η αγοραία φράση διέλαθε χθες της προσοχής του.

Ο κ. Κακλαμάνης στηλίτευσε τον χαρακτηρισμό ως προσωπική επίθεση «απίστευτης αγριότητας» και σημείωσε ότι η Βουλή καταδικάζει τέτοιος συμπεριφορές που δεν έχουν το παραμικρό άλλοθι. Ζήτησε, μάλιστα, να διαγραφεί η υβριστική αναφορά από τα πρακτικά.

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αναφερθεί σε «Μαντάμ Τσακαλώτου, που τον έστειλε ο Τσίπρας στην Μέρκελ» επίσης εξύβρισε, εν απουσία του, τον πρωθυπουργό αποκαλώντας τον «χαζοχαρούμενο».


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών