Σάλος στην Πάτρα - «Φιλάνθρωπος» πρόεδρος που δηλώνει και πρωταθλητής στο σeξ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σάλος στην Πάτρα - «Φιλάνθρωπος» πρόεδρος που δηλώνει και πρωταθλητής στο σeξ

11:27 | 9/12/16
salos-sthn-patra-filanthrwpos-proedros-pou-dhlwnei-kai-prwtathlhths-sto-seks

Σάλος στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή φιλάνθρωπο ο οποίος αποδεικνύεται και «σάτυρος»

Πρόκειται για άτομο που  ηγείται μιας οργάνωσης που φροντίζει απόρους, αλλά την ίδια στιγμή «ψωνίζει» μέσα από το facebook αγοραίο έρωτα! Και όχι μόνο!

Πρόκειται για Πατρινό, που έχει γίνει γνωστός στην τοπική κοινωνία, μέσα από τον φιλανθρωπικό  Σύλλογο που έχει συστήσει εδώ και χρόνια. Οι ανώνυμες καταγγελίες πέφτουν «βροχή» το τελευταίο διάστημα για τον υποτιθέμενο «Ρομπέν», αλλά σήμερα έρχονται  στη δημοσιότητα ντοκουμέντα από τη «ροζ» δράση του στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για «καυτές» συνομιλίες του και «καυτές» φωτογραφίες του με άλλους χρήστες του facebook, μέσα από τα διάφορα προφίλ που διατηρεί στο δημοφιλές αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως δε χρησιμοποιεί και άλλα sites με ροζ περιεχόμενο, για τις διάφορες «συνομιλίες του»!

Μάλιστα, στο ένα από αυτά, εμφανίζεται με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, που όπως φαίνεται τον βοηθάει να προωθεί απαρατήρητος τις ακόλαστες επιθυμίες του. Ενώ δεν διστάζει, προς άγρα ερωτικού συντρόφου (άγνωστο αν περιορίζεται μόνο σε ενήλικες γυναίκες), να αποστέλλει «ροζ» φωτογραφίες του, με το πέος του σε στύση!

Τα ερωτήματα που έχουν ανακύψει για την συγκεκριμένη φιλανθρωπική οργάνωση και την λειτουργία της είναι πολλά, όπως για την διάρθρωση και την νομική υπόστασή της. Καθώς και για το αν υπάρχει Δ.Σ. και άλλα πρόσωπα που διευθύνουν αυτό το Σύλλογο, πέρα από τον ίδιο και συγγενικό του πρόσωπο.

Παράλληλα, προκύπτουν πολλές απορίες σχετικά με την δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο δεν εμφανίζεται να εργάζεται κάπου και η μοναδική του ασχολία είναι η λειτουργία του συγκεκριμένου Συλλόγου. Άραγε, όπως αναρωτιούνται πολλοί, πώς μπορεί να διαθέτει όλο το χρόνο και την ενέργειά του, όντας ο ίδιος άνεργος;
Όπως επίσης είναι αδιευκρίνιστο, εάν όλοι εκείνοι που ανυποψίαστοι προσφέρουν τον οβολό τους,  παραλαμβάνουν νόμιμες αποδείξεις από το Σύλλογο για την συνεισφορά τους. Πάντως σε πρόσφατη οικονομική  αρωγή γνωστού εικονολήπτη της Πάτρας προς τον Πρόεδρο, για περίπτωση κάποιου άρρωστου παιδιού που ο Σύλλογος του εμφάνισε, ο «Πρόεδρος»  παρέλαβε τα χρήματα χωρίς να δώσει κάποια απόδειξη.

Ήδη αρκετοί από τους καταγγέλλοντες, μιλώντας στον «Κ» εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να προσφύγουν στην Εισαγγελία Πατρών, προκειμένου να καταγγείλουν την ακόλαστη δράση του, την ίδια στιγμή που εμφανίζεται ως …προστάτης άρρωστων παιδιών και ενδεών οικογενειών.

-Άραγε, πού έχουν καταλήξει όλα τα χρήματα που κατά καιρούς έχουν προσφέρει από το υστέρημά τους πολλοί  Πατρινοί, μέσω του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού Συλλόγου; Υπάρχουν αποδείξεις που όντως εστάλησαν στους παραλήπτες;

-Πώς προστατεύεται η κοινωνία, από Συλλόγους-μαϊμούδες, που ζητούν δημόσια τον οβολό του κόσμου; Χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι «μαϊμού», ωστόσο τα ερωτηματικά αφορούν γενικότερα την σύσταση τέτοιων συλλόγων.

Ερωτήματα, που σίγουρο είναι ότι μετά την αποκάλυψη του «Κόσμου» θα απασχολήσουν την δικαιοσύνη…

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών