Δυτ. Ελλάδα: Αυξάνονται τα αγροτικά μπλόκα – Πού είναι παραταγμένα τα τρακτέρ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δυτ. Ελλάδα: Αυξάνονται τα αγροτικά μπλόκα – Πού είναι παραταγμένα τα τρακτέρ

08:45 | 30/1/17
dyt-ellada-auksanontai-ta-agrotika-mploka-pou-einai-paratagmena-ta-trakter

Στο «χορό» και οι αγρότες της Δυτ. Αχαϊας   

Αυξάνονται τα μπλόκα των αγροτών στο νομό Αχαϊας, καθώς από την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου, στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν, τελικά, και οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δυτικής Αχαϊας, μετά τη γενική συνέλευση χθες το βράδυ, αποφάσισε να παρατάξει τα τρακτέρ, από μεθαύριο Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι, στον κόμβο της Κάτω Αχαϊας.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του, «Η αδιαλλαξια του υπουργείου  απέναντι στον αφανισμο μας δεν θα μπορουσε να μεινει χωρις απαντηση απο τους αγροτες της Αχαϊας. Καλουμε τους συναδέλφους να σταθούν στο υψος τον περιστάσεων και δίνουμε ραντεβού στην Κ. Αχαϊα».

Εν τω μεταξύ, καλά κρατεί το μπλόκο του Αιγίου, με τους αγρότες να προχωρούν σε τρίωρους αποκλεισμούς της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος των βενζινάδικων, από τις 6.00 μέχρι τις 9.00 το βράδυ.

Στην Αιτωλοακαρνανία, σε δίωρο αποκλεισμό στο δρόμο που συνδέει τη Βόνιτσα με τη Λευκάδα προχωρούν σήμερα από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι οι αγρότες, ενώ στον κόμβο Κεφαλοβρύσου  αποφάσισαν να ανανεώσουν το “ραντεβού” τους για αύριο στις 12:0, οπότε και θα αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους.

Τέλος, στην γειτονική Ηλεία, σε δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου προχωρούν και σήμερα, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Λατίφι.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών