Καμμένος: Θα μπλοκάρουμε όποιον Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές μας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Καμμένος: Θα μπλοκάρουμε όποιον Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές μας

11:47 | 24/2/17
kammenos-tha-mplokaroyme-opoion-filh-kseperasei-tis-kokkines-grammes-mas

Η αντίδραση του Υπουργού Άμυνας στις επιθέσεις Φίλη στους ΑΝΕΛ. Τι είπε για τους δύο Τούρκους στρατιωτικούς στον Έβρο

Ο Πάνος Καμμένος τοποθετήθηκε για το ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων στα Ίμια και στο Αιγαίο, ενώ άφησε σαφείς αιχμές και για τον πρώην υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε σε ερώτηση σχετική με τα όσα είπε ο πρώην υπουργός παιδείας, Νίκος Φίλης, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

"Θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας", είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, υπενθυμίζοντας την αντίδραση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όταν ο κ. Φίλης, βρέθηκε σε κόντρα με την Eκκλησία καθώς και την δήλωσή του για την γενοκτονία των Ποντίων.

"Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό, από τον Φίλη", απάντησε χαρακτηριστικά, σε ερώτηση για το αν έχει συζητήσει το θέμα με τον Πρωθυπουργό. Υπενθυμίζουμε πως ο Ν. Φίλης χαρακτήρισε τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, "συγκυριακή", ενώ μαζί με 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα, σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από το υπουργείο Άμυνας προς την αμερικανική κυβέρνηση (Letter of Request for Offer and Acceptance) για την προμήθεια αεροσκαφών πέμπτης γενιάς (F 35).

Ο κ. Καμμένος, σε άλλες έκανε λόγο επίσης για απώλεια ψυχραιμίας από την πλευρά της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, είπε ότι στην περιοχή των Ιμίων βρίσκεται συνεχώς ελληνική παρουσία και χθες δεν έγινε καμία πτήση τουρκικού ελικοπτέρου, κάνοντας παράλληλα λόγο για "τουρκική μονταζιέρα".

Για τους δύο Τούρκους στρατιωτικούς στον Έβρο είπε ότι θα αποφασίσει η ελληνική δικαιοσύνη.

Τέλος, αναφορικά με την διαπραγμάτευση υπογράμμισε ότι η νίκη της Κυβέρνησης είναι ότι "χωρίς να παρθεί κανένα μέτρο, έχουμε αλλαγή της πολιτικής λιτότητας και της στάσης της Ευρώπης".

Να σημειωθεί ότι σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια ο Πάνος Καμμένος ίδρυσε τους ΑΝΕΛ μετά την αποχώρηση του από τη Νέα Δημοκρατία.

Χρήστος Δεμέτης

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών