Παπαδημούλης προς Καμμένο: Κακώς επιτίθεται σε Φίλη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παπαδημούλης προς Καμμένο: Κακώς επιτίθεται σε Φίλη

13:06 | 24/2/17
papadhmoulhs-pros-kammeno-kakws-epitithetai-se-filh

Σωστά στηρίζει την κυβερνητική συνεργασία, κάνει όμως λάθος όταν επιτίθεται σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά ο Δ. Παπαδημούλης στον Π. Καμμένο

Απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο για όσα εκείνος δήλωσε νωρίτερα
(στην τηλεόραση του Αντέννα) για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, έδωσε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μέσω twitter ο ευρωβουλευτής σχολίασε: «Ο κ. Καμμένος κάνει σωστά που στηρίζει την κυβερνητική συνεργασία. Κάνει όμως λάθος όταν επιτίθεται προσωπικά σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε σε ερώτηση σχετική με τα όσα είπε ο πρώην υπουργός παιδείας, Νίκος Φίλης, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

"Θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας", είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, υπενθυμίζοντας την αντίδραση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όταν ο κ. Φίλης, βρέθηκε σε κόντρα με την Eκκλησία καθώς και την δήλωσή του για την γενοκτονία των Ποντίων.

"Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό, από τον Φίλη", απάντησε χαρακτηριστικά, σε ερώτηση για το αν έχει συζητήσει το θέμα με τον Πρωθυπουργό. Υπενθυμίζουμε πως ο Ν. Φίλης χαρακτήρισε τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, "συγκυριακή", ενώ μαζί με 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ερώτηση σχετικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα, σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από το υπουργείο Άμυνας προς την αμερικανική κυβέρνηση (Letter of Request for Offer and Acceptance) για την προμήθεια αεροσκαφών πέμπτης γενιάς (F 35).

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών