Κικίλιας: Ο Τσίπρας φέρνει νέο μνημόνιο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κικίλιας: Ο Τσίπρας φέρνει νέο μνημόνιο

14:41 | 10/4/17

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιχειρεί να κλείσει την αξιολόγηση με το χειρότερο τρόπο, παίρνοντας μέτρα πέραν του κοινοβουλευτικού της βίου, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ χρηματοδότησης

Στα μέτρα, τα οποία θα επιφέρει η συμφωνία της Μάλτας, εστιάζει η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για ένα νέο μνημόνιο, με το οποίο η κυβέρνηση φέρνει βαριά μέτρα πέραν του κοινοβουλευτικού της βίου.

Κατηγορεί δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ ότι υπογράφει μέτρα που αφορούν σε βαριά υπερφορολόγηση όλων των Ελλήνων και νέα περικοπή συντάξεων, για να τα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση.

Στη ΝΔ εξάλλου εκτιμκούν ότι για τον Αλέξη Τσίπρα ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα και πως θα αναζητήσει διέξοδο σε κάλπες λίγο την εφαρμογή των μέτρων που συμφωνήθηκαν για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης στο βαθμό βέβαια που όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξουν νέες ανατροπές στα όσα συμφώνησαν κυβέρνηση και δανειστές στο τελευταίο Eurogroup.    

"Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί, τελικά, να κλείσει τη δεύτερη αξιολόγηση με τον χειρότερο τρόπο. Ένα νέο Μνημόνιο με βαριά υπερφορολόγηση όλων των Ελλήνων και νέα περικοπή συντάξεων", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας.

"Είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα πέραν του κοινοβουλευτικού της βίου, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ χρηματοδότησης", πρόσθεσε ο κ.Κικίλιας, καταλήγοντας:
"Ο κ. Τσίπρας, με την ανικανότητα και τις εμμονές του, φέρνει τη χώρα με την πλάτη στον τοίχο και υπονομεύει το μέλλον των Ελλήνων για πολλά χρόνια".

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών