Κουρουμπλής: Οι φαιδρότητες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα κάνουν πάταγο! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κουρουμπλής: Οι φαιδρότητες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα κάνουν πάταγο!

12:57 | 15/4/17
Κουρουμπλής: Οι φαιδρότητες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα κάνουν πάταγο!

Θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας πεπραγμένα από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που «θα συγκλονίσουν την ελληνική κοινωνία»

Αυτό επισημαίνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στον τον αντίποδα, τονίζει, τα δύο αυτά χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ «δεν προέκυψε κανένα ζήτημα για το οποίο πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας».

Σε ένα γενικότερο πολιτικό σχόλιο, ο Π. Κουρουμπλής υποστηρίζει ότι «ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να χρεώσει τα 30 χρόνια σκανδάλων και κακής διαχείρισης στα δύο χρόνια της νέας κυβέρνησης».

Ενώ προβλέπει ότι μόλις κλείσει η αξιολόγηση, «το επιχείρημα των εκλογών που κρατούσε σε ισορροπία την τριχοτομημένη Νέα Δημοκρατία, φεύγει πλέον από τη μέση». Και άρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναζητήσει ένα νέο μύθο, «αλλιώς τον βλέπω να ζήσει το δικό του Βατερλό», επισημαίνει.

Για τον κ. Λοβέρο και τις καταγγελίες του, τόνισε: " Οι φαιδρότητες του κ. Λοβέρδου είναι γνωστές. Είναι μεγάλης ολκής Συνταγματολόγος που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει. Όπως και ο κ. Βενιζέλος που όλοι οι νόμοι που κάνανε κρίθηκαν αντισυνταγματικοί. Λοιπόν ο κ. Λοβέρδος θα απολογηθεί για τις δικές του θητείες και τις δικές του ευθύνες".

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών