Νέα σύλληψη για την υπόθεση των 17 κιλών κάνναβης στην Πάτρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νέα σύλληψη για την υπόθεση των 17 κιλών κάνναβης στην Πάτρα

16:23 | 27/7/17

Είχαν βρεθεί τον Μάιο θαμμένα στον Άγιο Βασίλειο σε 18 νάιλον συσκευασίες

Συνελήφθη στο Ρίο Πατρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και ο τρίτος έμπορος
ναρκωτικών, που αναζητείτο για την υπόθεση των ναρκωτικών ουσιών, με ακόμα δύο συλλήψεις να έχουν προηγηθεί.

Πρόκειται για αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ηλικίας 38 ετών, θείο των δυο ήδη συλληφθέντων, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου αύριο να απολογηθεί ενώπιων του Ανακριτή Πατρών.

Τον Μαίο του 2017 ί έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν για υπόθεση ναρκωτικών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν πραγματοποιήσει επιχείρηση στον Άγιος Βασίλειο Πατρών και είχαν συλλάβει έναν 16χρονο και έναν 17χρονο την στιγμή που ξέθαβαν από το χωράφι, ένα γυάλινο βάζο, που περιείχε 11 συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 65,3 γραμμαρίων.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο ίδιο χωράφι, όπου βρήκαν θαμμένη στο έδαφος μια πλαστική λίμπα, στην οποία οι δράστες είχαν κρύψει 18 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν περισσότερα από 17 κιλά κάνναβης.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, εκκρεμούσε η σύλληψη του θείου των δύο ανήλικων, ο οποίος φέρεται να είναι ο τρίτος έμπορος ναρκωτικών.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών