Πάτρα : «Ντού» από παντού μεταναστών στο λιμάνι (βιντεο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα : «Ντού» από παντού μεταναστών στο λιμάνι (βιντεο)

10:43 | 25/7/17

Εκτός ελέγχου μοιάζει να είναι η κατάσταση

Διπλασιάστηκε τους τελευταίους μήνες η «πίεση» των μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας, με σημείο αναφοράς τα φορτηγά της γραμμής προς Ιταλία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταγράφονται καθημερινά επεισόδια τα οποία περιλαμβάνουν ακόμα και άγριους ξυλοδαρμούς  αλλά και ζημιές σε οχήματα.

Η κατάσταση σε καθημερινή βάση πλόεν ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής στο λιμάνι της Πάτρας μοιάζει να είναι εκτός ελέγχου ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως απαιτείται αυστηρότερος έλεγχος.

Αυτό επιβάλλει μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη περιφρούρηση σε όλη την παραλιακή ζώνη και ιδιαίτερα στη ζώνη που ορίζεται από το νότιο Λιμένα. Το λιμεναρχείο την ίδια ώρα θα πρέπει να επέμβει δυναμικά. ενώ η αστυνομία επί της ουσίας παίζει το ρόλο του παρατηρητή, αφού το μόνο που μέχρι στιγμής  κάνει είναι να παίζει τους κλέφτες και αστυνόμους όλη την ημέρα κατά μήκος της Ακτής Δυμαίων.

Την ίδια ώρα  πυκνώνουν οι έφοδοι μεταναστών στα φορτηγά και φουντώνει η οργή των μεταφορέων. Παράλληλα ο κόσμος του λιμανιού της Πάτρας απαιτεί ουσιαστική περιφρούρηση ενώ εντείνονται τα φαινόμενα αυτοδικίας. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των μεταναστών οι οποίοι πλέον κατοικούν στα εγκαταλειμμένα βιομηχανοστάσια της Ακτής Δυμαίων το τελευταίο διάστημα έχει υπερδιπλασιαστεί.


πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών