Μητσοτάκης κατά Τόσκα: Εμείς δε διχάζουμε πάνω στα καμένα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μητσοτάκης κατά Τόσκα: Εμείς δε διχάζουμε πάνω στα καμένα

14:31 | 8/8/17

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την προσωπική επίθεση του αν. υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο πρόεδρος της ΝΔ. Ταυτόχρονα η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλει τις δηλώσεις Μουζάλα περί επιστροφής προσφύγων και μεταναστών από Γερμανία σε Ελλάδα

Θερινή αντεπίθεση για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία συνεχίζει σε ανώτατο επίπεδο την κόντρα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για τις δηλώσεις του περί επιστροφής προσφύγων από ευρωπαϊκές χώρες στην Ελλάδα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση απο χθες με ανακοίνωση της είχε επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση για την καταστροφή στα Κύθηρα λόγω της συνολικής υποβάθμισης της αντιπυρικής ικανότητας του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο κ.Μουζάλας σε υψηλούς τόνους καταλόγισε στη ΝΔ αμνησία και εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημάρχου του νησιού τον οποίο χαρακτήρισε "δεκανίκι της επικοινωνιακής προπαγάνδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης" και τον κατηγόρησε οτι απαιτεί υπερβολικό αριθμό εναέριων μέσων, που αντίστοιχος δεν υπάρχει σε όλο τον κόσμο.

Στον κ.Μουζάλα απάντησε σήμερα ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω twitter.

"Απαράδεκτη η προσωπική επίθεση στον δήμαρχο Κυθήρων. Όποιος αποκλίνει απο τις κυβερνητικές δικαιολογίες στοχοποιείται. Εμείς δεν διχάζουμε πάνω στα καμένα. Θέτουμε ερωτήματα για να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί", έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στο twitter.

Εντονα αντέδρασε στην επίθεση Μουζάλα κατά του δημάρχου Κυθήρων και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης: "Ο κ. Τόσκας οφείλει να κάνει τη δουλειά του και να καταλάβει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Δεν είναι λάφυρο κανενός", ανέφερε σε δηλωση του.

Ταυτόχρονα η ΝΔ εξαπέλυσε μύδρους κατά του κ.Μουζάλα.

"Στο τελευταίο διάστημα, οι ροές προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά έχουν αυξηθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να εντείνονται τα προβλήματα στις δομές φιλοξενίας.

Την ίδια στιγμή, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανακοινώνει ότι ενέκρινε την επιστροφή προσφύγων και μεταναστών από ευρωπαϊκές χώρες στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι θέλει να βοηθήσει τις Κυβερνήσεις τους.

Προσπαθεί ταυτόχρονα να κατασκευάσει μια ειδυλλιακή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σε ό,τι αφορά το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Δυστυχώς, οι ισχυρισμοί του συγκρούονται με την δυσάρεστη  πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες των νησιών, αλλά και οι πρόσφυγες – μετανάστες στα κέντρα υποδοχής.

Η ανικανότητα στη διαχείριση δεν καλύπτεται από την ικανότητα στην προπαγάνδα", αναφέρει με νέα ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών