Φιλελεύθερο μανιφέστο Μητσοτάκη προς επενδυτές και εργαζόμενους (βίντεο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Φιλελεύθερο μανιφέστο Μητσοτάκη προς επενδυτές και εργαζόμενους (βίντεο)

22:50 | 16/9/17

Τα τρία πρώτα νομοσχέδια που θα φέρει όπως είπε η κυβέρνηση της ΝΔ παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ - Τι είπε για τη φορολογία, την «έκρηξη των ιδιωτικών επενδύσεων», τις συλλογικές συμβάσεις, το ρόλο του δημοσίου και τις κοινωνικές ανισότητες

Με τη φράση «θέλω μαζί μου όσους οραματίζονται μια νέα χώρα και όχι όσους νοσταλγούν απλά την Ελλάδα που έχασαν» ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε από το βήμα της 82ης ΔΕΘ ένα ξεκάθαρα φιλελεύθερο μανιφέστο με πληθώρα κινήτρων και διεύρυνση του πεδίου δραστηριοποίησης του ιδιωτικού επιχειρηματικού τομέα, πραγματοποιώντας ωστόσο ταυτόχρονα άνοιγμα σε επενδυτές και εργαζόμενους καθώς όπως είπε «είναι η κοινή μοίρα που δένει όλους τους Έλληνες».

Ο κ. Μητσοτάκης εκτιμώντας ότι η «Συμφωνία Αλήθειας» που παρουσίασε πέρσι προς τον Ελληνικό λαό «έχει ριζώσει» έδωσε έμφαση στο πως ουσιαστικά θα κυβερνήσει ο ίδιος έθεσε τρεις προτεραιότητες της κυβέρνησης της ΝΔ. Πρώτον πως θα δημιουργηθούν δουλειές μέσα από μια «έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων», δεύτερον πως μειωθούν τα φορολογικά βάρη και θα ανασυγκροτηθεί το κράτος και τρίτον πως θα στηριχτεί η νέα γενιά και οι κοινωνικά αδύνατοι.



Θοδωρής Λαπαναΐτης

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών