Αμανατίδης: Η ΝΔ κάνει προσπάθεια να γυρίσουμε στο παλιό | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αμανατίδης: Η ΝΔ κάνει προσπάθεια να γυρίσουμε στο παλιό

13:43 | 6/10/17

Είναι τυπικά δικαίωμα του Χρυσόγονου να κρατήσει την έδρα στην ευρωβουλή τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών που στηλίτευσε το ερωτηματολόγιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης

"Και η αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα και επενδύσεις θα γίνουν με αξιοπρεπείς εργασιακές σχέσεις", δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι με το ερωτηματολόγιο που έχει βάλει ενόψει των προσυνεδρίων γυρίζει πίσω τη χώρα, σε πολιτικές που οδήγησαν στη σημερινή κρίση.

"Η ΝΔ κάνει προσπάθεια να γυρίσουμε στο παλιό, στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν τα τελευταία 40 χρόνια και μας έφεραν εδώ" είπε χαρακτηριστικά. Για την απόφαση του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν θα δικαιωθεί η πολιτική του και έπρεπε να μείνει και να παλέψει για αυτά που θέλει.

Πρόσθεσε ότι είναι με τυπικά δικαίωμα του κ. Χρυσόγονου να κρατήσει την έδρα, αλλά από την άλλη πλευρά, πρέπει να αναλογιστεί ότι έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ταυτοποίηση φύλου και τη δυνατότητα που δίνει σε άτομα 15 ετών να αυτοπροσδιορίζονται, είπε ότι στη συγκεκριμένη διάταξη υπάρχουν προϋποθέσεις. Τόνισε ότι πρόκειται για ένα μικρό αριθμό και κακώς σηκώνεται τόσος θόρυβος για το θέμα.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών