Τζανακόπουλος: Με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ή το Σαμαρά για το Σκοπιανό η ΝΔ; | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τζανακόπουλος: Με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ή το Σαμαρά για το Σκοπιανό η ΝΔ;

17:22 | 27/12/17

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε σε υψηλούς τόνους στη Ντόρα Μπακογιάννη η οποία νωρίτερα μέσω twitter τον είχε καλέσει να πει με ποια θέση διαπραγματεύεται η κυβέρνηση στο ζήτημα του ονόματος, και άφησε αιχμές για τα εσωκομματικά της ΝΔ

Τις εσωτερικές αντιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό επιχειρεί να αναδείξει η κυβέρνηση, απαντώντας έτσι στην αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θέτει ζήτημα κυβερνητικής συνοχής με αφορμή τη διαπραγμάτευση για το όνομα και τις θέσεις ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Με δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτέθηκε στην πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία νωρίτερα έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και ταυτόχρονα τον έκανε mention στο twitter καλώντας τον να ξεκαθαρίσει τη θέση της κυβέρνησης.

"Η κυρία Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets.

Όσο για την ουσία του ζητήματος, την ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη.

Μέχρι τότε αναμένουμε να μας πει αν η θέση της σημερινής Ν.Δ. είναι αυτή του Κων. Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσης", ανέφερε ειδικότερα ο κ.Τζανακόπουλος.

Νωρίτερα η κ.Μπακογιάννη είχε υποστηρίξει μιλώντας στο Θέμα FM ότι: "Έχουμε μία κυβέρνηση που προσέρχεται σε διαπραγμάτευση για ένα εθνικό θέμα με δύο διαφορετικές θέσεις" και αναρωτήθηκε: "Με ποιά θέση διαπραγματεύεται σήμερα η κυβέρνηση; Να βγει να την πει σήμερα στον ελληνικό λαό ο κ.Τζανακόπουλος". Υποστήριξε επίσης ότι: "Εάν πάει η κυβέρνηση σε διαπραγμάτευση χωρίς να έχει εθνική θέση, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει. Είναι τεράστια η ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης εάν πάει διχασμένη στη διαπραγμάτευση γι΄αυτό το εθνικό θέμα."

Η κ.Μπακογιάννη είχε επίσης αναφέρει ότι: "Η ΝΔ δε θα ψηφίσει οποιαδήποτε λύση φέρει μεμονωμένα ένα κόμμα. Θα εξετάσει το σύνολο της διαπραγμάτευσης και το αποτέλεσμα που θα φέρει συνολικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ στη Βουλή."

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών