Χριστοφιλοπούλου: Υπόγειες διαδρομές ΝΔ-ΑΝΕΛ στο σκοπιανό | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Χριστοφιλοπούλου: Υπόγειες διαδρομές ΝΔ-ΑΝΕΛ στο σκοπιανό

13:55 | 28/12/17

"Το Κίνημα Αλλαγής έχει αυτόνομο πρόγραμμα και ρόλο", δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

“Υπάρχει μια εντολή πάνω από 210 χιλιάδων πολιτών να προχωρήσουμε ώστε να προτείνουμε ένα
σχέδιο εξόδου από την κρίση που θα είναι βιώσιμο, προοδευτικό και με προοπτική η χώρα να είναι αξιόπιστη” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, η Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Τομεάρχης Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Έφη Χριστοφιλοπούλου.

Τόνισε ότι στα μέσα Μαρτίου στο συνέδριο θα ξεκαθαριστεί η πολιτική γραμμή του κόμματος και στόχος είναι να εκφράσει το Κίνημα Αλλαγής και τους πολίτες που δεν ψήφισαν το Νοέμβριο στην εκλογή αρχηγού, αλλά είναι σκεπτικοί.

“Είναι η βάση από την οποία ξεκινάμε αυτή η τρίτη θέση που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, όμως στόχος μας είναι η δεύτερη θέση και μελλοντικά η πρώτη. (...) Θέλουμε να σηκώσουμε από τον καναπέ και άλλον κόσμο, για να μας ψηφίσει” υπογράμμισε η κ. Χριστοφιλοπούλου. Πρόσθεσε ότι το θέμα είναι η παράταξη να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, εθνικής συνεννόησης.

Όσον αφορά το ζήτημα των συνεργασιών σε μελλοντικό κυβερνητικό συνασπισμό, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ξεκαθαρίσουν με ποιους θέλουν να συνεργαστούν και τότε θα αποσαφηνίσει τη θέση του και το Κίνημα Αλλαγής. “Έχουμε αυτόνομο πρόγραμμα και ρόλο, έτσι θα πάμε μπροστά”, είπε χαρακτηριστικά.

“Η αναδιαμόρφωση των ρόλων μας στη Βουλή έχει να κάνει με τη βελτίωση του κοινοβουλευτικού έργου τώρα που είμαστε δύο συνεργαζόμενες κοινοβουλευτικές ομάδες” υπογράμμισε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Σημείωσε ότι θα υπάρχει στενότατη συνεργασία με τα στελέχη από το ΠΟΤΑΜΙ, κάτι που συνέβαινε και στο παρελθόν καθώς υπήρχαν πολύ κοντινές απόψεις και ενδοκοινοβουλευτικές συνεργασίες μεταξύ των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων πριν από το Κίνημα Αλλαγής.

Εν κατακλείδι, η Εύη Χριστοφιλοπούλου σχολίασε και το σκοπιανό και εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να υπάρχει μια ονομασία “έναντι όλων, και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό”, και μια ονομασία που να περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία θα πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρος γεωγραφικός προσδιορισμός, ενώ μίλησε για "υπόγειες διαδρομές" μεταξύ στελεχών της ΝΔ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών