Παπαχριστόπουλος: 'Το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν πλυντήριο' | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παπαχριστόπουλος: 'Το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν πλυντήριο'

10:55 | 16/1/18

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για το σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, για την παραίτηση Ζουράρι και για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό

«Το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν πλυντήριο, πέρασαν 350 εκατομμύρια με αδιαφανή τρόπο» τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Σημείωσε ότι η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, έχει εντοπίσει απίστευτες ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ και στο Ντινάν.

«Αγοράστηκαν 16 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, λες και θα εμβολιάζαμε την Αφρική, κτήριο που κοστίζει 3 εκατομμύρια, έφτασε 29» είπε και συνέχισε ότι πρώην υπουργοί Υγείας δεν απαντούν. Επισήμανε ότι το ΚΕΕΛΝΠΟ πλήρωνε για πράγματα που θα μπορούσε να έχει δωρεάν.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι πρέπει να γίνει κάθαρση και κάλεσε τα κόμματα που κυβέρνησαν να κάνουν και αυτοκριτική.

«Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω σε θέματα διαφθοράς, δεν είμαστε διατεθειμένοι να κλείσουμε τα μάτια σε καμία περίπτωση και για κανέναν» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι κάποιοι έφεραν τη χώρα εδώ και πρέπει να πληρώσουν. Όπως είπε, βρέθηκαν 48 λογαριασμοί του Γιάννου Παπαντωνίου, ο Τσοχατζόπουλος είναι στη φυλακή, ο Σμπώκος είναι στη φυλακή, ο Λιακουνάκος είναι με βραχιολάκι.

Αναφερόμενος στην κα. Μεγαλοοικονόμου που εντάχθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τα πράγματα άλλαξαν και το βλέπουν οι πολίτες και ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού κόσμου.

Για το Σκοπιανό είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει και υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει ότι έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά

Για το θέμα της παραίτησης του Κώστα Ζουράρι, είπε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν ζήτησε την παραίτησή του.

Σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μόνος πρωθυπουργός που χτυπήθηκε τόσο πολύ και λυσσαλέα, μόνο και μόνο γιατί ήθελε να βάλει τα πράγματα σε τάξη.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών