Πάτρα: Πολίτης πέταξε «αναμμένη» στάχτη σε κάδο – Απειλήθηκε επεισόδιο στα Δεμενικα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Πολίτης πέταξε «αναμμένη» στάχτη σε κάδο – Απειλήθηκε επεισόδιο στα Δεμενικα

17:28 | 13/2/18

Στα χέρια πιάστηκαν σήμερα το πρωί κάτοικος των Δεμενίκων και ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Δεμενίκων Αντώνης Γκόλφης - Ο άνδρας αρνιόταν να απομακρύνει από τον κάδο τις στάχτες

Στα χέρια πιάστηκαν σήμερα το πρωί κάτοικος των Δεμενίκων και ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Δεμενίκων Αντώνης Γκόλφης. Ο δεύτερος δέχθηκε απειλές για την σωματική του ακεραιότητα, επειδή έπιασε τον πρώτο να παραβιάζει τη νομοθεσία και να ρίχνει στάχτη με αναμμένα κάρβουνα μέσα σε κάδο απορριμμάτων, στην συμβολή των οδών, Ειρήνης και Φιλίας με την Καλαβρύτων.

Ο άνδρας αρνιόταν να απομακρύνει από τον κάδο τις στάχτες οι οποίες θα έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων στο απορριμματοφόρο που θα πέρναγε για την αποκομιδή, ενώ ήταν ορατός ο κίνδυνος πρόκλησης φωτιάς στον πλαστικό κάδο.

Τελικά ο παραβάτης αναγκάστηκε και από τις διαμαρτυρίες των υπολοίπων κατοίκων να συμμορφωθεί και να απομακρύνει εγκαίρως τις στάχτες με τα αναμμένα κάρβουνα από τον κάδο, απειλώντας όμως θεούς και δαίμονες.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία πάντως «Αν δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα απόρριψης της στάχτης, συνιστάται η διαβροχή της με νερό ή να έχουν παρέλθει 1-2 ημέρες από τη συλλογή της και να τοποθετηθεί σε σακούλες αντοχής για την ασφαλή απόρριψή της στους κάδους».

πηγη


Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών