Μητσοτάκης: Ψυχραιμία και ενότητα απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μητσοτάκης: Ψυχραιμία και ενότητα απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα

21:10 | 6/3/18

Δεύτερο μήνυμα του προέδρου της ΝΔ προς την Άγκυρα από τα Δωδεκάνησα όπου περιοδεύει, για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών. Κάθε φορά που τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής έγιναν αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης, υπήρξε εθνική καταστροφή, προειδοποίησε

Δεύτερο μήνυμα προς την Τουρκία για την άμεση επιστροφή των δύο συλληφθέντων Ελλήνων στρατιωτικών έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Δωδεκάνησα όπου περιοδεύει, ενώ ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα και στο εσωτερικό της χώρας, να μη γίνονται τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης.

"Κάθε φορά που η Ελλάδα ήταν ενωμένη και αγωνίστηκε με σχέδιο τα κατάφερε. Κάθε φορά που ήταν διχασμένη και τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής έγιναν αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης μας βρήκαν διχασμένους, υπήρξε εθνική καταστροφή", είπε ειδικότερα ο κ.Μητσοτάκης συνομιλώντας με φορείς στη Ρόδο.

"Η Τουρκία εκφράζει έντονη επιθετικότητα, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, ενότητα και σοβαρότητα. Το περιστατικό με τους Ελληνες στρατιώτες πρέπει να λυθεί το συντομότερο. Πρέπει να γυρίσουν το συντομότερο στην Ελλάδα. Αυτό επιβάλλουν οι κανόνες καλής γειτονίας που πάντα θέλουμε με την Τουρκία", πρόσθεσε.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών