Μπίστης για Σκοπιανό: Το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα θα αναλάβει τις ευθύνες του | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μπίστης για Σκοπιανό: Το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα θα αναλάβει τις ευθύνες του

13:18 | 21/5/18

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας για το Σκοπιανό στο Ραδιόφωνο 24/7 είπε πως "το πρόβλημα δεν είναι ποιοι είναι με το Ίλιντεν και ποιοι όχι, αλλά ποιοι είναι με τη λύση και ποιοι όχι"

"Να ανακτήσουμε τις πλατείες" καλεί, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, ο Νίκος Μπίστης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής.

Άποψή του είναι ότι δεν αρκούν πια οι θεωρίες, χρειάζεται δράση. "Η δημοκρατία πρέπει να προστατευθεί από τα κάτω. Αν μείνουμε στον καναπέ μας αυτά που έγιναν με τον Μπουτάρη δεν θα είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που θα συμβούν. Σε όλη την Ευρώπη, και εδώ, σηκώνει κεφάλι ο φασισμός", τόνισε και πρόσθεσε: "Ο χώρος της κινητοποίησης έχει παραδοθεί στον ακραίο ριζοσπαστισμό. Πρέπει. να τον ανακτήσουμε. Το απόλυτο κακό είναι ο ρατσισμός, ο φασισμός, ο εθνικισμός".

Σε σχέση με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό ο κ. Μπίστης ανέφερε: "Το πρόβλημα δεν είναι ποιοι είναι με το Ιλιντεν και ποιοι όχι, αλλά ποιοι είναι με τη λύση και ποιοι όχι" Και τόνισε: "Θέλω να δω όλους τι θα κάνουν αν έρθει στη Βουλή μια συμφωνία με το Nova ή το Gorna. Από πού πίσω θα κρυφτούν για να αποτρέψουν τη λύση".

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών