Τσίπρας σε Γεννηματά: Η κυβέρνηση δεν έχει υιοθετήσει το Μακεδονία του Ίλιντεν | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τσίπρας σε Γεννηματά: Η κυβέρνηση δεν έχει υιοθετήσει το Μακεδονία του Ίλιντεν

13:45 | 19/5/18

"Θέλουμε μία ενιαία συμφωνία με αντιμετώπιση των αλυτρωτισμών, αλλαγή Συντάγματος και erga omnes ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό", είπε στον πρωθυπουργό η επικεφαλής του ΚιΝΑΛ, επαναλαμβάνοντας την αντίθεση της στο όνομα Μακεδονία του Ίλιντεν με τον Τσίπρα να διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση δεν το έχει υιοθετήσει

Η κυβέρνηση δεν έχει υιοθετήσει την ονομασία Μακεδονία του Ίλιντεν, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά κατά την τηλεφωνική ενημέρωση που της έκανε για το Σκοπιανό.

Ο πρωθυπουργός τόνισε δε στην κ.Γεννηματά ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με βάση το erga omnes, την αλλαγή Συντάγματος πρώτα και στη συνέχεια την ονομασία.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απάντησε ότι διαφωνεί απόλυτα με την ονομασία Μακεδονία του Ίλιντεν, όπως άλλωστε ειχε δηλώσει και χθες στη Βουλή στο περιθώριο της συζήτησης για την υπόθεση Novartis.

"Θέλουμε μία ενιαία συμφωνία με αντιμετώπιση των αλυτρωτισμών, αλλαγή Συντάγματος και erga omnes ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό", δήλωσε επίσης στον πρωθυπουργό η κ.Γεννηματά.

Βίκυ Σαμαρά

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών