Το «Κέντρο» θα «μιλήσει» Σεπτέμβριο για το Δήμο της Πάτρας – Σε εξέλιξη διεργασίες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Το «Κέντρο» θα «μιλήσει» Σεπτέμβριο για το Δήμο της Πάτρας – Σε εξέλιξη διεργασίες

14:38 | 21/7/18

Επαφές σε εξέλιξη για δημιουργία νέας παράταξης

Το ενδεχόμενο γέννησης μιας νέας Δημοτικής παράταξης στην Πάτρα,  η οποία θα λάβει με αξιώσεις μέρος στις εκλογές του Μαΐου για την ανάδειξη
νέων δημοτικών Αρχών, εξετάζεται το τελευταίο διάστημα από ομάδα νέων ανθρώπων που έχουν ήδη ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική και μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν θητεύσει ως αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στόχος είναι κατά κύριο λόγο – από την στιγμή που θα υπάρξει συμφωνία και θα διαμορφωθεί το πολιτικό πλαίσιο – να εκφραστεί μέσα από τη δημιουργία της νέας παράταξης ο χώρος του λεγόμενου Κέντρου.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στους patrastimes, πως η ανακοίνωση της δημιουργίας του σχήματος – χωρίς να αποκαλύπτεται σε πρώτο χρόνο ποιος θα ηγηθεί – έχει οριστεί – αν όλα έχουν αίσιο τέλος – για το πρώτο δεκαπενθήμερο του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Το γεγονός πως ο νέος εκλογικός νόμος, επιβάλει τη διεύρυνση και τη συνεργασία προκειμένου να διοικηθεί πολιτικά ένας Δήμος – πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ο τρίτος δήμος της χώρας – επιτρέπει τόσο νέα εγχειρήματα , όσο  και την ανάδειξη τους σε ρυθμιστικό αν όχι ηγετικό παράγοντα στο χώρο του Δήμου της Πάτρας, υποστηρίζουν στις συναντήσεις που κάνουν οι θιασώτες της προσπάθειας.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών