Ελεύθεροι και πίσω στην Ελλάδα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί (φωτο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ελεύθεροι και πίσω στην Ελλάδα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί (φωτο)

11:12 | 15/8/18

Κρατούνταν στις τουρκικές φυλακές από τις 2 Μαρτίου – Δείτε φωτογραφίες

Στη Θεσσαλονίκη από την Αδριανούπολη έφτασαν τα ξημερώματα της Τετάρτης με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης
Κούκλατζης, που κρατούνταν στις τουρκικές φυλακές από τις 2 Μαρτίου, συνοδευόμενοι από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, καθώς και οι γονείς τους.

Μόλις οι δύο στρατιωτικοί αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος, στρατιωτικό άγημα τούς απέδωσε τιμές.

Αμέσως μετά την άφιξή τους και την υποδοχή τους στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, η στρατιωτική ηγεσία και οι δύο στρατιωτικοί μετέβησαν στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης για λίγη ώρα και στη συνέχεια οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο Πάνος Καμμένος μετέβη στην Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Γ' Σώμα Στρατού για να ανάψει ένα κερί, όπως είπε, και να ευχαριστήσει για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών ανήμερα της γιορτής της Μεγαλόχαρης.







πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών