Επικοινωνία Παυλόπουλου με τις οικογένειες των Κούκλατζη και Μητρετώδη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Επικοινωνία Παυλόπουλου με τις οικογένειες των Κούκλατζη και Μητρετώδη

03:01 | 15/8/18

Ένωση Στρατιωτικών: Άγγελε και Δημήτρη, σας περιμένουμε με σεβασμό και τιμή

Τηλεφωνική επικοινωνία με τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών. Ειδικότερα συνομίλησε με τον Νίκο Κούκλατζη και τον Νίκο Μητρετώδη, είχε πριν από λίγη ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,

«Αγαπητοί συνάδελφοι - Άγγελε και Δημήτρη, εσείς επιδείξατε υψηλό ηθικό και ψυχική δύναμη, εμείς σας περιμένουμε με σεβασμό και τιμή». Αυτό επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών σε ανακοίνωση της, με αφορμή την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

Στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας, που υπογράφουν ο πρόεδρος της Δημήτρης Ρώτας και ο γενικός γραμματέας της Γιώργος Θεοδώρου, υπογραμμίζεται: «Με ανακούφιση η Ομοσπονδία μας πληροφορήθηκε την είδηση της απελευθέρωσης των 2 Ελλήνων στρατιωτικών συναδέλφων μας. Ευχόμαστε τη γρήγορη επιστροφή τους στην πατρίδα, στην υπηρεσία, στις οικογένειες τους και το αίσιο τέλος της περιπέτειάς τους».

Ως ένα μεγάλο δώρο της Παναγίας χαρακτήρισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνταν επί 5 μήνες στην Αδριανούπολη χωρίς κατηγορητήριο, όπως επισήμανε.

Ειδικότερα, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας από τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σχοινούδι της Ίμβρου, όπου τέλεσε τον εσπερινό, δήλωσε: Αδερφοί μου, φαίνεται ότι η Παναγία, με την ευκαιρία της εορτής Της, θέλησε να μας στείλει ένα μεγάλο δώρο. Μόλις τώρα πληροφορήθηκα ότι αφέθησαν ή αφήνονται ελεύθεροι οι δύο στρατιωτικοί οι οποίοι κρατούνταν επί 5 μήνες στην Αδριανούπολη χωρίς κατηγορητήριο».

Το πλήθος των πιστών που παρακολουθούσε τον εσπερινό επιδοκίμασε την αναγγελία της είδησης και εκείνη τη στιγμή η φωνή του κ.κ. Βαρθολομαίου «έσπασε» από μεγάλη συγκίνηση

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών