Τζανακόπουλος: Η υπόθεση Κωστόπουλου δεν θα κουκουλωθεί, θα αποδοθεί δικαιοσύνη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τζανακόπουλος: Η υπόθεση Κωστόπουλου δεν θα κουκουλωθεί, θα αποδοθεί δικαιοσύνη

15:33 | 27/9/18

«H διαφορά αυτής της κυβέρνησης είναι ότι δεν πρόκειται να κουκουλώσει, συγκαλύψει, δε θα υποχωρήσει απέναντι σε πιέσεις αλλά αντιθέτως οφείλει και αυτό θα κάνει, θα διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση και θα αποδοθεί δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε ότι «η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει απέναντι σε πιέσεις αλλά θα διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Έκανε επίσης λόγο για «συγκλονιστικό» και «σοκαριστικό» περιστατικό το οποίο αποτελεί ένα φαινόμενο που αναδεικνύει κάτι πολύ μεγαλύτερο, ότι το μίσος εξαπλώνεται στην ελληνική κοινωνία. «Το μίσος είναι το ψυχικό υπόβαθρο για φασιστικές πολιτικές και πρακτικές και να ενισχυθούν φασιστικές δυνάμεις» σημείωσε ο Δ. Τζανακόπουλος.

Αναφερόμενος στην στάση της αστυνομίας στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, υπογράμμισε: «Η ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας αυτή τη στιγμή, και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει, είναι να διερευνήσει εξονυχιστικά την κατάσταση και να αποδοθεί δικαιοσύνη διότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν προσβάλουν μόνο την αστυνομία, την κυβέρνηση, την κοινωνία αλλά και την δημοκρατική πολιτεία ως τέτοια».

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «η διαφορά αυτής της κυβέρνησης είναι ότι δεν πρόκειται να κουκουλώσει, συγκαλύψει, δε θα υποχωρήσει απέναντι σε πιέσεις αλλά αντιθέτως οφείλει και αυτό θα κάνει, να διερευνήσει εξονυχιστικά και θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Το περιστατικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο γεγονός».

«Η στάση της αστυνομίας πρέπει να είναι διαφορετική, να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν πρέπει να καταχράται την εξουσία» υπογράμμισε ο Δ. Τζανακόπουλος.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών