ΝΔ για Κοτζιά: Ο Τσίπρας κάτι φοβάται | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΝΔ για Κοτζιά: Ο Τσίπρας κάτι φοβάται

19:11 | 19/10/18

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως η άρνηση του πρωθυπουργού να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Κοτζιά σημαίνει πως κάτι φοβάται και ουσιαστικά προκαλεί τον πρώην υπουργό να τη δώσει στη δημοσιότητα

Η άρνηση του Αλέξη Τσιπρα να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά όπως τον προκάλεσε ο πρώην υπουργός οφείλεται σε φόβο, υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας σε ανακοίνωση της όσα είπε ο πρωθυπουργός κατά τη συνέντευξη τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

"Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι πρωθυπουργός κάτι φοβάται. Η αλήθεια όμως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες" αναφέρει ειδικότερα η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Τσίπρας απαντώντας νωρίτερα σε σχετική ερώτηση είπε: "Ενημερώθηκα για μια επιστολή που βρίσκεται το γραφείο μου σε ένα φάκελο με την ένδειξη «αυστηρά προσωπικό». Θα τη διαβάσω με ενδιαφέρον -θα συναντηθώ άλλωστε και κατ’ ιδίαν με τον κ. Κοτζιά. Θα σας πω λοιπόν ότι δεν κοινοποιώ αυστηρά προσωπικές επιστολές".

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών