Παπαδημούλης: Η Συμφωνία στην Ελλάδα θα έρθει τον Μάρτιο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Παπαδημούλης: Η Συμφωνία στην Ελλάδα θα έρθει τον Μάρτιο

13:08 | 22/10/18

"Το μήνυμα του Πρωθυπουργού είναι πολύ σαφές ως προς την αυστηρότητά του και προς τον Π. Καμμένο, δηλαδή η εθνική γραμμή είναι η στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών"

"Η Συμφωνία στην Ελλάδα θα έρθει τον Μάρτιο. Μέχρι τότε το κυβερνητικό πρόγραμμα θα έχει μη περικοπή των συντάξεων, νομοθέτηση των εξαγγελιών Τσίπρα στη ΔΕΘ, ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Συνταγματικής Αναθεώρησης και μετά η Συμφωνία των Πρεσπών". Τα παραπάνω δήλωσε στον News 24/7 ο αντιπροέδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Εκτίμησε ότι θα υπάρξει πλειοψηφία για τη Συμφωνία στη Βουλή.

Για τους ΑΝΕΛ είπε ότι η συνεργασία αυτόν τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζει προβλήματα, ενόψει και των εκλογών που πιέζει και εντείνει τις ανησυχίες.Είπε ότι σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο δεν τίθεται θέμα έως τον Μάρτιο ούτε υπάρχει περίπτωση σύμπλευσης με τη ΝΔ.

Το καλύτερο για τη χωρα είναι οι εκλογές να γίνουν τον Οκτώβριο αλλά σε κάθε περίπτωση ο κ. Παπαδημούλης δεν βλέπει κάλπες νωρίτερα από τον Μάιο.

"Το μήνυμα του Πρωθυπουργού είναι πολύ σαφές ως προς την αυστηρότητά του και προς τον Π. Καμμένο, δηλαδή η εθνική γραμμή είναι η στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών", είπε.

Μίλησε για φάουλ του Καμμένου στις ΗΠΑ, το οποίο εκτίμησε ότι δεν θα ξανασυμβεί γιατί θα έιναι σαν να τα βάζει με τον ίδιο τον Τσίπρα. "Εάν έχει μία ζημιά ο Καμμένος από το Μακεδονικό, διακοπή της συνεργασίας με τον Τσίπρα και του έργου της κυβέρνησης θα οδηγούσε σε εξαϋλωση των ΑΝΕΛ", είπε.

Τέλος, για την παραίτηση Κοτζιά, δήλωσε: "το θέμα εχει κλεισει. Σημαντικό το έργο του Κοτζιά. Τον θεωρώ στοιχείο που στηρίζει την κυβέρνηση και την προοδευτική παράταξη. Άστοχο το να κάνω ερμηνείες για τους λόγους της παραίτησής του".

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών