Θρήνος στην Πάτρα για τον 25χρονο Νίκο Παπαρούντα - Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Γομοστό | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Θρήνος στην Πάτρα για τον 25χρονο Νίκο Παπαρούντα - Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Γομοστό

22:03 | 28/10/18

Ένα ακόμα θύμα στη καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου

Θρήνος στην Πάτρα για τον 25χρονο Νίκο Παπαρούντα, ο οποίος σκοτώθηκε στις 7 χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος του Γομοστού.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο άτυχος Νίκος Παπαρούντας κι ένας ακόμη 21χρονος βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολόνα και να ανατραπεί.

Νεκρός ανασύρθηκε ο 25χρονος Νίκος Παπαρούντας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο 21χρονος οδηγός του οχήματος.

Η κηδεία του 25χρονου θα γίνει την Τρίτη από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θανατηφόρο δυστύχημα ανέφερε τα εξής: «Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Βουπράσιου. Ειδικότερα, 21χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη 36χρονο ημεδαπό, από αιτία που διερευνάται, έχασε τον έλεγχο τον οχήματός του, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του οχήματος. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την διαπίστωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος».

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών