Βουλή: Συγγνώμη για το χαλασμένο αναβατόριο για ΑμεΑ στην αίθουσα Γερουσίας | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Βουλή: Συγγνώμη για το χαλασμένο αναβατόριο για ΑμεΑ στην αίθουσα Γερουσίας

18:21 | 20/11/18

Ένας πολίτης με κινητικά προβλήματα δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει την ομιλία της Φ. Γεννηματά. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες της Βουλής, το μηχάνημα λειτουργούσε κατά τον έλεγχο πριν από δύο εβδομάδες

Την συγγνώμη τους εξέφρασαν ο πρόεδρος της Βουλής κι ο γενικός γραμματέας, καθώς ένα πολίτης με κινητικά προβλήματα δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην αίθουσα της Γερουσίας όπου ήταν καλεσμένος, καθώς το ειδικό αναβατόριο ήταν χαλασμένο!

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες της Βουλής, το μηχάνημα είχε ελεγχθεί πριν δύο εβδομάδες στο πλαίσιο του μηνιαίου ελέγχου και λειτουργούσε κανονικά. Η εταιρεία συντήρησης του αναβατορίου έχει την ευθύνη για την λειτουργία του κι έχει ειδοποιηθεί να διορθώσει την βλάβη, κάτι που μέχρι πριν λίγο δεν είχε συμβεί.

Οι υπηρεσίες της Βουλής τόνισαν ότι αισθάνονται άσχημα για το ατυχές περιστατικό, καθώς έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία για το ζήτημα της απρόσκοπτης κινητικότητας για τα ΑμεΑ κάνοντας πολλές παρεμβάσεις στο κτίριο της Βουλής προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κώστας Παπαγιάννης

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών