Ανοιχτά αυτή την Κυριακή τα καταστήματα, ποιες ώρες θα λειτουργήσουν | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ανοιχτά αυτή την Κυριακή τα καταστήματα, ποιες ώρες θα λειτουργήσουν

13:11 | 20/1/19

Πώς αναμένεται να επηρεάσει το συλλαλητήριο τα μαγαζιά

Η σημερινή Κυριακή 20 Ιανουαρίου είναι η πρώτη των χειμερινών εκπτώσεων και τα καταστήματα θα είναι ανοικτά για τους καταναλωτές που θα επιλέξουν να κάνουν τα ψώνια τους.

Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο 11:00-18:00. Ωστόσο φορείς τις αγοράς επισημαίνουν ότι όσον αφορά το εμπορικό κέντρο της Αθήνας ενδέχεται να επηρεαστεί η ομαλή κίνηση καταναλωτών και λειτουργίας λόγω του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα.

Παράλληλα τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει να λειτουργήσουν από τις 12:00 έως τις 18:00 και όχι από τις 09:00, δεδομένου ότι συνήθως τη Δευτέρα, μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα λειτουργούν, παρατηρείται χαμηλή προσέλευση καταναλωτών.

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11:00 έως τις 20:00. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), τονίζει ότι είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 20/1, με προτεινόμενο ωράριο 11.00-18.00 (στη Θεσσαλονίκη).

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών