Δανέλλης: Κόμμα του 'δημοκρατικού τόξου' πίσω από το μπούλινγκ στους βουλευτές | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δανέλλης: Κόμμα του 'δημοκρατικού τόξου' πίσω από το μπούλινγκ στους βουλευτές

17:27 | 25/1/19

Για τις απειλές που δέχεται ο ίδιος, η οικογένειά του αλλά και άλλοι βουλευτές για το Μακεδονικό, μίλησε  ο ανεξάρτητος βουλευτής

Απειλές ότι αν ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα ξαναδεί την οικογένειά του, αποκάλυψε πως δέχτηκε χθες στο γραφείο του ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στο Κεντρικό Μαγκαζίνο του News 24/7.

"Δεν έχω σταματήσει να δέχομαι απειλές από τον Ιανουάριο του 2018" υπογράμμισε ο βουλευτής προσθέτοντας πως οι απειλές ξεκίνησαν όταν άρχισε να τοποθετείται δημόσια για το Μακεδονικό, πριν ακόμη από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, πλέον όμως, πρόκειται για ευθείες απειλές σε βάρος της ζωής του και της οικογένειάς του.

Όπως είπε και τα μέλη της οικογένειάς του δέχονται καθημερινά απειλητικά μηνύματα, τα οποία ο βουλευτής έχει καταγγείλει στις αρχές, με έναν εκ των αποστολέων να ταυτοποιείται.

"Όλη αυτή η αθλιότητα δεν πτοεί κάποιον που έχει καθαρή συνείδηση για το ποιο είναι το εθνικό συμφέρον και τι αυτό επιβάλλει" υπογράμμισε ο κ. Δανέλλης και συνέχισε: "Το τραγικό είναι ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τυφλωμένα από το μικροκομματικό τους πάθος, δεν αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ευθεία απειλή στην Δημοκρατία".

"Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης που επαγγέλλεται τον φιλελευθερισμό, θα τα βρει μπροστά του, όχι μεθαύριο, αύριο ή σήμερα", τόνισε.

"Σήμερα θα έπρεπε το πολιτικό σύστημα να γιορτάζει το τέλος μιας περιπέτειας, όπου μόνο ζημιά είχαμε και ξαναπαίρνουμε πίσω αυτά που θα έπρεπε να είχαμε διασφαλίσει 28 χρόνια πριν", είπε ο βουλευτής ενώ κατήγγειλε τα κόμματα της αντιπολίτευσης πως εν γνώσει τους "παραποιούν την πραγματικότητα και παρουσιάζουν ως ήττα μία εθνική επιτυχία".

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών