Τροχαίο στην Πατησίων: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες πολιτών να βοηθήσουν και η απόγνωση του οδηγού (βιντεο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τροχαίο στην Πατησίων: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες πολιτών να βοηθήσουν και η απόγνωση του οδηγού (βιντεο)

21:02 | 9/5/19

Στην εντατική η μία τραυματίας και η τραγική ιστορία της δεύτερης γυναίκας – Δείτε βίντεο

Σοκαρισμένοι είναι όσοι βρέθηκαν μπροστά στο τρομακτικό τροχαίο που συνέβη το πρωί της Πέμπτης επί της οδού Πατησίων στη συμβολή με την οδό Μηθύμνης, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά το πρωί όταν παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ βρίσκονταν σε νησίδα. Έπεσαν στη συνέχεια σε αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο αντίθετο ρεύμα, αφού εκείνη τη στιγμή ο σηματοδότης έδειχνε κόκκινο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αμέσως μετά, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύονται.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο στις εικόνες φαίνονται οι πολίτες μαζί με τους αστυνομικούς που προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν τις δύο τραυματισμένες γυναίκες. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα πριν χτυπήσει τις δύο γυναίκες.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός ήταν σε κατάσταση σοκ, έκλαιγε και χτυπούσε το κεφάλι του πάνω στο όχημά του. Μάλιστα οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον κάνουν να συνέλθει.

Η κόρη της μίας γυναίκας ανέφερε ότι «είναι πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στην εντατική. Την έβαλαν στο χειρουργείο και πριν μπει οι γιατροί είπαν “είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή της”».

Τραγική ειρωνεία για την δεύτερη τραυματία το γεγονός ότι είχε έρθει μόλις σήμερα στην Αθήνα για διακοπές. Είναι κάτοικος Λονδίνου και θα περνούσε δύο μέρες στην πρωτεύουσα.

Ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε οπό την επήρεια αλκοόλ. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.



πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών