Αντιδράσεις στις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αντιδράσεις στις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ

21:39 | 14/1/13

Αντιδράσεις στον εμπορικό κόσμο προκαλούν οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ που αγγίζουν το 10% -για οικιακές, εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις- και θα έχουν αναδρομική ισχύ από την 1 Ιανουαρίου.

«Δε βοηθούν στην προσπάθεια που γίνεται για μείωση των τιμών», δήλωσε ο πρόεδρος των εμπόρων, Βασίλης Κορκίδης.

Συμπλήρωσε ότι το τιμολόγιο της ΔΕΗ είναι εφιάλτης για τις επιχειρήσεις και τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν γίνει αυξήσεις 60%.

«Από τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ θα υπάρξει επιβάρυνση στο κόστος των προϊόντων», εκτίμησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βόρειας Φθιώτιδας, Βάιος Γκανής .

Κατήγγειλε ότι ερχόταν στη χώρα χωρίς φορολογικό συντελεστή οι επιδοτήσεις με τις ευλογίες των προηγούμενων υπουργών Γεωργίας.

Να αποσυνδεθούν οι πρόσθετες επιβαρύνσεις από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ζήτησε ο πρόεδρος των διοικητικών υπαλλήλων, Γιώργος Μπίτζας.

Είπε πως δημοτικά τέλη, φόροι, ΕΡΤ και τέλος ακινήτων, δημιουργούν το αδιαχώρητο καθημερινά στα 200 καταστήματα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα το διοικητικό προσωπικό που έχει φτάσει μόλις στους 800 υπαλλήλους να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να δημιουργούνται τεράστιες καθυστερήσεις.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών