Οι τροφές που «καίνε» το λίπος | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Οι τροφές που «καίνε» το λίπος

16:00 | 18/4/13
Ιδανικές επιλογές κατά τη διάρκεια της δίαιτας

Διαβάστε ποιες τροφές μπορείτε να καταναλώσετε κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας για να κάψετε περισσότερο λίπος...

Σολομός και τόνος: Τα δύο αυτά ψάρια περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά τα οποία είναι απαραίτητα για τη διάσπαση του λίπους στο σώμα σας.

Αυγά: Ιδιαίτερα θρεπτικά και βοηθάνε στις σωστές καύσεις του οργανισμού. Η βιταμίνη Β12 που περιέχουν, βοηθά στη γρήγορη διάσπαση του λίπους.

Φρέσκα λαχανικά και φρούτα: Είναι γνωστό σε όλους μας ότι μια πετυχημένη δίαιτα χρειάζεται πολλά φρούτα και λαχανικά. Προσπαθήστε να τρώτε 2 φρούτα τη μέρα και 3 λαχανικά.

Κανέλλα: Ένα δυναμικό μπαχαρικό το οποίο μπορεί και μεταβολίζει γρήγορα τη ζάχαρη. Το ¼ κουτ. του γλυκού την ημέρα είναι αρκετό.

Τόφου: Βάλτε το στη διατροφή σας καθώς είναι μία εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, η οποία διασπά μεγάλες ποσότητες λίπους.

Πηγή: myworld.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών