«Δίδυμο» Αλβανών ρήμαζε τα σπίτια στη Μεσσηνία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

«Δίδυμο» Αλβανών ρήμαζε τα σπίτια στη Μεσσηνία

14:20 | 20/5/13
Έπειτα από τέσσερις μήνες, μπήκε τέλος στη δράση ενός «διδύμου» Αλβανών κακοποιών που είχαν ρημάξει  τουλάχιστον 15 σπίτια σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας και ερευνάται αν είχαν κάνει το ίδιο και σε άλλα....

Θύμα τους είχε πέσει και ένας ομοεθνής τους στην περιοχή Κεφαλληνού, τον οποίο είχαν ξυλοκοπήσει και ληστέψει στις 11 Απριλίου.

Οι δύο Αλβανοί, ηλικίας 29 και 20 χρόνων, που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, συνελήφθησαν στην Ανθούσα Μεσσηνίας ύστερα από έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Μελιγαλά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 20 εκατοστών, 88 σφαίρες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, διαρρηκτικά εργαλεία και έξι ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχαν ιατρική συνταγή.

Από τα τέλη Ιανουαρίου, οι δράστες είχαν χτυπήσει 15 κατοικίες στην Ανθούσα και το Μελιγαλά και είχαν κλέψει χρήματα, κοσμήματα, εργαλεία, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα άλλα αντικείμενα και είδη ρουχισμού, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 12.500 ευρώ.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στο σπίτι τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενοι για κλοπές κατά συρροή και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσε και μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών