Φυτεία με 78 χασισόδεντρα καλλιεργούσε 65χρονος | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Φυτεία με 78 χασισόδεντρα καλλιεργούσε 65χρονος

14:34 | 25/5/13
Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω να καπνίζουν τσιγαριλίκι, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή για έναν 65χρονο και έναν 31χρονο που συνελήφθησαν στο Νέο Σούλι Σερρών...

Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο ηλικιωμένος ήταν συστηματικός χασισοκαλλιεργητής και καλλιεργούσε ολόκληρη φυτεία σε γλάστρες στην αυλή και το  πατάρι του σπιτιού του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ξερίζωσαν συνολικά 78 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 12 εκατοστών ως 1,40 μ. και στην κατοχή του 65χρονου κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 400 γραμμαρίων, το τσιγαριλίκι που είχε κεράσει το φίλο του, καθώς και μια μηχανική ζυγαριά μαζί με δέκα βαρίδια και 36 νάιλον σακουλάκια συσκευασίας. Οι δυο θεριακλήδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Μια μικρή χασισοφυτεία από οκτώ δενδρύλλια ύψους πέντε ως δέκα εκατοστών καλλιεργούσε στο σπίτι του σε χωριό της Δράμας ένας 32χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Την ώρα που πότιζε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ένδεκα ως 65 εκατοστών σε αγροτική περιοχή της Άνω Καλλινίκης Φλώρινας, έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας Φλώρινας ένας 40χρονος. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ακόμη 48 σπόροι κάνναβης και σύνεργα για την καλλιέργεια και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών