Τόμσεν: Πάμε με συμφωνία στο Eurogroup | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τόμσεν: Πάμε με συμφωνία στο Eurogroup

14:13 | 7/7/13
Για «πολύ καλή πρόοδο» στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική πλευρά έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν...

«Είχαμε μία πολύ καλή πρόοδο. Ελπίζω ότι θα συμφωνήσουμε αύριο το πρωί πριν από τη συνάντηση του Eurogroup», δήλωσε ο Πολ Τόμσεν σε δημοσιογράφους μετά και από την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με το οικονομικό επιτελείο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η συμφωνία με την τρόικα θα έχει ολοκληρωθεί πριν από το αυριανό Eurogroup. «Αισιοδοξώ ότιο θυα έχουμε συμφωνία πριν από το αυριανό Eurogroup».

Αναφερόμενος στις συνομιλίες της ελληνικής πλευράς και της τρόικας, ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Ολι Ρεν, σε δηλώσεις του από τη Γαλλία, σημείωσε:

«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Η τελική απόφαση θα παρθεί αύριο. Η μπάλα βρίσκεται στο ελληνικό γήπεδο και εξαρτάται από το εάν η Ελλάδα θα καταφέρει να υλοποιήσει και τα τελευταία από τα προαπαιτούμενα που έχουν συμφωνηθεί».

Πηγή: ΑΠΕ/Reuters

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών