Ηλεία: Ο Θείος ομολόγησε ότι έσπρωξε τα παιδιά στο αρδευτικό κανάλι επειδή τα ζήλευε | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ηλεία: Ο Θείος ομολόγησε ότι έσπρωξε τα παιδιά στο αρδευτικό κανάλι επειδή τα ζήλευε

13:04 | 2/8/13
Ανατροπή στην Ηλεία, συνελήφθη ο ανήλικος θείος των δύο παιδιών..

Ο ηλικίας 13 ετών θείος των δύο παιδιών που βρέθηκαν νεκρά προχθές στην Ηλεία, ομολόγησε ότι τα έσπρωξε στο αρδευτικό κανάλι επειδή «τα ζήλευε».

Οι πρώτες ενδείξεις είχαν οδηγήσει τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα του ατυχήματος αλλά η υπόθεση ανετράπη όταν βρέθηκαν κάποια ρούχα στο αρδευτικό κανάλι, στο Στρέφι του νομού Ηλείας, τα οποία αποδείχτηκε ότι ανήκουν στον αδελφό της μητέρας των δύο παιδιών, ηλικίας 13 ετών.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και κατά την διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε ότι έσπρωξε τα ηλικίας 4 και 7 ετών ανίψια του μέσα στο αρδευτικό κανάλι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς δήλωσε ότι έκανε ο,τι έκανε επειδή ο πατέρας του - και παππούς των δύο μικρών - έδινε μεγαλύτερη σημασία στα μικρά απ' ότι στον ίδιο.

Τα δύο παιδιά είχαν ξεκινήσει περίπου στις 3 προχθές το απόγευμα από το σπίτι όπου διέμεναν, προκειμένου να μεταφέρουν δέμα με τρόφιμα σε συγγενικό τους σπίτι. Οταν οι συγγενείς τους διαπίστωσαν ότι τα δύο ανήλικα παιδιά αργούσαν, ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες.

Αργά προχθές το απόγευμα βρέθηκε το δέμα με τα τρόφιμα, κοντά στο αρδευτικό κανάλι, ενώ ας σημειωθεί ότι οι σοροί των δύο παιδιών εντοπίστηκαν σε σχετικά κοντινή απόσταση από το συγκεκριμένο σημείο.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών