Νέα πυρκαγιά στη Θάσο – Καλύτερη εικόνα στα υπόλοιπα μέτωπα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νέα πυρκαγιά στη Θάσο – Καλύτερη εικόνα στα υπόλοιπα μέτωπα

15:36 | 16/8/13
Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Καλλιράχη Θάσου. Επιχειρούν 37 πυροσβέστες, 14 οχήματα, 21 πεζοπόρα τμήμα, 2 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο και 2 Πεζετέλ...

Πάντως, η εικόνα στα υπόλοιπα μέτωπα είναι καλύτερη, με τα εναέρια μέσα να έχουν σταματήσει να επιχειρούν.

Ειδικότερα, πυρκαγιά μαίνεται σε αγροτοδασική πυρκαγιά στην περιοχή Κάτω Κούτρουφα Αρκαδίας. Επιχειρούν 15 οχήματα, 35 πυροσβέστες, 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και πυρκαγιά στην περιοχή Μπάλα Αχαΐας, κοντά στην Πάτρα. Η φωτιά καιει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Η κατάσταση στην περιοχή είναι καλύτερη, και οι εναέριες δυνάμεις αποσύρθηκαν από τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Δασική πυρκαγιά και στις Λιβανάτες Φθιώτιδας. Επι τόπου 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Φωτιά μαίνεται επίσης σε δασική έκταση στο Μαλατέικο Βάλτου στην Αμφιλοχία. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 25 πυροσβέστες και έντεκα οχήματα.

Με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, δεν επιτρέπεται από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή η διέλευση οχημάτων και πεζών στις δασικές εκτάσεις και τα περιαστικά δάση των περιοχών για τις οποίες προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών