Πυρκαγιές σε Αμφιλοχία, Φθιώτιδα και Αχαΐα - Μαίνεται φωτιά στην Άνδρο, στην περιοχή Κόχυλα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πυρκαγιές σε Αμφιλοχία, Φθιώτιδα και Αχαΐα - Μαίνεται φωτιά στην Άνδρο, στην περιοχή Κόχυλα

14:00 | 16/8/13
Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Μαλατέικο Βάλτου Αμφιλοχίας. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα,10 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 3 αεροσκάφη. Μαίνεται φωτιά στην Άνδρο, στην περιοχή Κόχυλα. Επιχειρούν δυο πυροσβεστικά οχήματα...

Σε εξέλιξη και πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Λιβανάτες Φθιώτιδας. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 2 αεροσκάφη.

Πυρκαγιά, σε χαμηλή βλάστηση, και στην περιοχή Μπάλα Αχαΐας. Επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

«Πολύ υψηλός» είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές της Ελλάδας την Παρασκευή, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, δεν επιτρέπεται από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή η διέλευση οχημάτων και πεζών στις δασικές εκτάσεις και τα περιαστικά δάση των περιοχών για τις οποίες προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών