Συγκλονιστικά βίντεο - Πυροβολούν εν ψυχρώ διαδηλωτές στην Αίγυπτο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συγκλονιστικά βίντεο - Πυροβολούν εν ψυχρώ διαδηλωτές στην Αίγυπτο

21:39 | 16/8/13
Το γύρο του κόσμου κάνουν εικόνες με διαδηλωτές που δέχονται πυρά στη μέση του δρόμου. Δείτε 8λεπτο βίντεο με όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα στην Αίγυπτο. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

Ενας διαδηλωτής προσπαθεί να σηκώσει έναν τραυματία απο το δρόμο ενώ γύρω ακούγονται πυροβολισμοί. Κι ενώ ο διαδηλωτής καταφέρνει να σηκώσει στους ώμους του τον τραυματία ωστε να τον μεταφέρει, δέχεται πυρά.

Το συγκλονιστικό βίντεο έδωσε η δημοσιότητα η EL PAIS και κάνει το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου.



Ενα άλλο βίντεο που ανέβασε νωρίτερα η EL PAIS δείχνει μια διαδηλώτρια να πέφτει στο έδαφος αφού δέθηκε σφαίρα. Ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί κι ο κόσμος αρχίζει να τρέχει. Η γυναίκα δέχεται τη σφαίρα ενω όσοι βρίσκονταν κοντά της αρχίζουν να ουρλιάζουν. Διαδηλωτές σπεύδουν να απομακρύνουν την αιμόφυρτη γυναίκα από το δρόμο. 



Το οκτάλεπτο βίντεο απ΄ όσα έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα στην Αίγυπτο ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ και προειδοποιούμε γι΄ αυτό. Προέρχεται από την πλευρά των Αδελφών Μουσουλμάνων οι οποίοι επισημαίνουμε ότι δεν είναι μόνο θύματα αλλά και θύτες.

Οι εικόνες είναι σκληρές αλλά αποτυπώνουν ότι πραγματικά συμβαίνει σε μια χώρα που βρίσκεται δίπλα μας. Και δεν πρέπει να τα αγνοούμε.

Τα πλάνα είναι σκληρά από τη μέση του βίντεο και μετά.


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών